Hoe word je gezond?

Hoe kan het zijn dat sommige mensen enorm gezond leven en toch totaal niet fit zijn en andere mensen veel bier drinken, weinig slapen, veel snacken en toch topfit zijn? Het gaat niet alleen om sport en gezond eten. Wij zijn van mening dat een leuk en sociaal leven minstens zo belangrijk is voor je gezondheid.

De huidige maatschappij maakt het ons enorm moeilijk om gezond te zijn. Vroeger waren er geen supermarkten (leuk detail: 4% van de producten in de supermarkt is gezond). Vroeger waren er geen auto’s en zat je niet de hele dag. We hebben tegenwoordig veel te veel stress. En vrije tijd bestaat tegenwoordig niet meer uit ontspannen, maar televisie kijken, internetten of met je telefoon spelen (nee, dit is geen ontspanning). Het is dus logisch dat jij je slecht voelt. Hoe gaan we er voor zorgen dat jij je weer fit voelt?

Plezier

Volhouden is lastig als je het sporten niet leuk vindt. Wij kijken samen hoe we jou met plezier kunnen laten sporten.

Resultaat

Afvallen, fitter worden, medische problemen of gezond oud worden?
Daar helpen we je mee!

Eerlijk

In 30 minuten per week je doel halen of één of andere magische pil? Daar geloven wij niet in, wij vertellen je alleen de waarheid.

Vrienden

Bij ons draait het niet alleen om het sporten zelf. Elkaar kennen en aandacht voor elkaar vinden we net zo belangrijk!

groepsfoto

Benieuwd of The Blue Lifestyle Club bij jou past?

Benieuwd of wij je kunnen helpen met je doel? Denk aan afvallen, meer energie, mooier lichaam of medische klachten of gewoon gezond oud worden. Maak vrijblijvend kennis met ons tijdens een gratis proeftraining.

Scroll naar top